Horeca Interieur

DE BARRENFABRIEK en Horecabar zijn een onderdeel van Braamhorst Interieurs en zijn gespecialiseerd in het bouwen van bars. Van eenvoudig tot zeer exclusief. Bij Horecabar wordt uw "barbouwwens" echt werkelijkheid.

Horecabar staat voor kwaliteit
Horecabar laat u graag de verschillende mogelijkheden zien die zij te bieden hebben. Bij projecten kunt u een aantal bars bezichtigen en u overtuigen van de kwaliteit. Om ideeën over bars op te doen zijn er diverse foto’s te vinden op de website. Uw ideeën gekoppeld aan de ervaring van Horecabar, zal ongetwijfeld een ontwerp opleveren dat precies aan uw verwachtingen beantwoordt.

Aangezien Horecabar alles in eigen beheer maakt, zijn de mogelijkheden praktisch onbeperkt.

Persoonlijk
Of u nu op zoek bent naar een bar, lambrisering, luifel, achterkast, of een complete inrichting voor uw restaurant, café of ontspanningsruimte bij u thuis? Neem gerust contact met ons op en wij bespreken tijdens een persoonlijk onderhoud wat we voor U kunnen betekenen.

Uw wensen staan centraal
Heeft u een speciale wens op interieur gebied? Wij denken met u mee en zetten het met veel aandacht voor u om in werkelijkheid. Desgewenst verzorgen wij voor u het ontwerp, maar natuurlijk kunt u ook zelf of via een architect een tekening aanleveren.

Materiaal

Authentiek
Om bars te bouwen met de echte authentieke uitstraling wordt meestal multiplex als basis materiaal gebruikt. Het multiplex is van hoogwaardige kwaliteit en is bestand tegen het zware gebruik van de bar. Dit materiaal kan in bijna ieder gewenste kleur gebeitst worden, en na het beitsen worden de bars volledig blank afgelakt.

Uitstraling
Wij werken met sierlijsten, snekken, balusters en herlijsten om de bars de juiste uitstraling te geven. Het geheel komt pas helemaal tot zijn recht als de messing voetensteun, armsteun en glazen houders gemonteerd zijn.

Modern
Uiteraard kunnen bars tegenwoordig ook erg modern zijn, dan wordt er gebruik gemaakt van HPL platen op een basis van multiplex. Zo kan modern en authentiek met elkaar gecombineerd worden voor een prachtig resultaat. Om het iets extra's te geven kunnen wij sfeerverlichting leveren, maar ook led verlichting of RGB led spots en strips.

Bij alle bars staat kwaliteit en duurzaamheid voorop!

Het maakt niet uit voor welke uitstraling u kiest, bij ons zit u goed. Wij kunnen bijna aan iedere wens voldoen. Neem rustig contact op en laat u informeren.