Horeca inrichting

Horecabar is een onderdeel van Braamhorst Interieurs en is gespecialiseerd in het bouwen van bars. Van eenvoudig tot zeer exclusief. Bij Horecabar wordt uw "barbouwwens" echt werkelijkheid.

Horecabar staat voor kwaliteit
Horecabar laat u graag de verschillende mogelijkheden zien die zij te bieden hebben. Bij projecten kunt u een aantal bars bezichtigen en u overtuigen van de kwaliteit. Om ideeën over bars op te doen zijn er diverse foto’s te vinden op de website. Uw ideeën gekoppeld aan de ervaring van Horecabar, zal ongetwijfeld een ontwerp opleveren dat precies aan uw verwachtingen beantwoordt.

Aangezien Horecabar alles in eigen beheer maakt, zijn de mogelijkheden praktisch onbeperkt.

Persoonlijk
Of u nu op zoek bent naar een bar, lambrisering, luifel, achterkast, of een complete inrichting voor uw restaurant, café of ontspanningsruimte bij u thuis? Neem gerust contact met ons op en wij bespreken tijdens een persoonlijk onderhoud wat we voor U kunnen betekenen.

Uw wensen staan centraal
Heeft u een speciale wens op interieur gebied? Wij denken met u mee en zetten het met veel aandacht voor u om in werkelijkheid. Desgewenst verzorgen wij voor u het ontwerp, maar natuurlijk kunt u ook zelf of via een architect een tekening aanleveren.