Interieur

"Een interieur is een afspiegeling van uw organisatie, een versterking van uw identiteit."

Spraakmakende Interieurs
Braamhorst Interieurs creëert spraakmakende interieurs voor directiekantoren, vergaderzalen, flexibele, ergonomische werkplekken, representatieve ruimten, call centers, zit-sta bureaus, training rooms, bedrijfsrestaurants, conferentieruimtes, lobby's en alle andere relevante ruimten binnen uw organisatie.

Onafhankelijk
Braamhorst Interieurs is geheel onafhankelijk, is niet gebonden aan bepaalde merken of programma's, en vertaalt derhalve uw eisen en wensen optimaal naar interieurs welke het beste aansluiten op de specifieke identiteit van uw organisatie of bedrijf. En dan niet volgens het standaard projectinrichters concept, maar als een dynamisch samenspel tussen componenten uit zowel zakelijke als particuliere interieurcollecties.

Resultaat
Het resultaat is een gebalanceerde werkomgeving met menselijke dimensies... een afspiegeling van uw organisatie, een versterking van uw identiteit.

Meedenkers dus
Met onverbloemd enthousiasme. En uitdagende concepten voor beter werken, beter communiceren, beter motiveren, beter presenteren en beter inspireren!