Materiaal

Authentiek
Om bars te bouwen met de echte authentieke uitstraling wordt meestal multiplex als basis materiaal gebruikt. Het multiplex is van hoogwaardige kwaliteit en is bestand tegen het zware gebruik van de bar. Dit materiaal kan in bijna ieder gewenste kleur gebeitst worden, en na het beitsen worden de bars volledig blank afgelakt.

Uitstraling
Wij werken met sierlijsten, snekken, balusters en herlijsten om de bars de juiste uitstraling te geven. Het geheel komt pas helemaal tot zijn recht als de messing voetensteun, armsteun en glazen houders gemonteerd zijn.

Modern
Uiteraard kunnen bars tegenwoordig ook erg modern zijn, dan wordt er gebruik gemaakt van HPL platen op een basis van multiplex. Zo kan modern en authentiek met elkaar gecombineerd worden voor een prachtig resultaat. Om het iets extra's te geven kunnen wij sfeerverlichting leveren, maar ook led verlichting of RGB led spots en strips.

Bij alle bars staat kwaliteit en duurzaamheid voorop!

Het maakt niet uit voor welke uitstraling u kiest, bij ons zit u goed. Wij kunnen bijna aan iedere wens voldoen. Neem rustig contact op en laat u informeren.