Wij zijn:

Evert Braamhorst en Tanja Wiersma en wij staan sinds 2005 garant voor vakkundig maatwerk. Wij verzorgen samen met een jong en dynamisch team van enthousiaste en ervaren interieurbouwers interieurwerk op maat voor:

Woon-, winkel-, kantoor- en/of horeca inrichting.

Overal waar u komt of het nu bij iemand thuis is, in een restaurant, een winkel of ergens op kantoor, het eerste wat u ziet is het interieur, dit kan u aanspreken of juist niet. Een interieur is iets heel persoonlijks en zegt vaak iets over de mensen zelf en de sfeer die men uit wil stralen. En omdat geen huis, winkel, restaurant of kantoor gelijk is kan Braamhorst Interieurs u passend maatwerk leveren, zoals tafels, bureaus, keukens, kastenwanden, bars, balies, lambriseringen, radiator ombouwen e.d. Eigenlijk te veel om op te noemen.

Wij staan voor kwaliteit en meer:

-Uniek met interieurwerk op maat,

-Verrassende ontwerpen,

-Gemaakt met liefde voor het vak en

-Prachtige materialen.

Wat kunt u van ons verwachten:

Een product met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Meedenken om tot een goed resultaat te komen. Korte lijnen en een flexibele instelling. Levertijd volgens afspraak, garantie en goede nazorg. In samenspraak met de opdrachtgever kunnen we vrijwel alle wensen vormgeven, produceren en plaatsen. Als opdrachtgever geeft u aan wat u wilt en samen kunnen we bepalen hoe het gerealiseerd moet worden voor een haalbare prijs.

Sinds 2018 hebben wij ons aanbod uitgebreid met vastgoed-/verkoopstyling. Heeft u plannen om uw woning te verkopen en wilt u uw kansen op een snellere verkoop vergroten, of staat uw woning al voor langere tijd te koop en wil het maar niet lukken de woning te verkopen? Wij helpen u graag! Potentiële woningkopers oriënteren zich steeds vaker op internet. De foto’s geven een eerste indruk van de woning en die eerste indruk is heel belangrijk. Uw woning krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Het is voor woningzoekenden niet belangrijk om te zien hoe de huidige bewoners de woning hebben ingericht, maar dat zij de mogelijkheden van de woning zien. Kijk bij vastgoedstyling naar de mogelijkheden. Verkoopstyling loont!

Wij heten u van harte welkom!

Evert Braamhorst & Tanja Wiersma